lördag 28 juni 2014

Tur o retur Öland

Efter midsommar skyndade man sig att städa bort allt firande o så packa om. 
I söndags var det så dags att sätta sig i frihetsbilen för några dagar på Böda Sand. 
Vi råkade pricka in en hälsovecka där förra året som var så rysligt trevlig 
så nu hade vi förbokat sö-to där till denna säsong. 

Osedvanligt mycket träning faktiskt för oss o speciellt för att vara semester. 
Andreas har börjat varje morgon med en timme vid havet för Bootcamp. 
Jag har då sovit vidare då detta definitivt inte är en träningsform som är nåt för mig. 
Frukost, Leya iväg för Bödde-aktivitetet o jag oftast danspass. 
Tobias Karlsson var underbar redan förra året (o troligtvis även sisådär 37 år eller nåt sånt innan dess också) o fortsatte med detta även i år. Jag har fnittrat mig igenom alla hans pass denna gång o betat igenom såväl Disco, showdans, salsa,  cha cha,  partychacha,What does the fox say, Avicii,  och Värsta schlagern. Jag har haft ont i lår, röv, höft o en jädra massa rygg o så har jag lipat mig igenom en föreläsning med samme man, där igenkänningsfaktorn för mig o vad en del elever varit med om, orsakade känslosvallningar. Resten av föreläsningen fnittrade jag som vanligt eller log fånigt. Tack Tobias för en fantastisk vecka =)

Vi har inte flyttat ett motordrivet fordon en meter under dessa dar (som vi dessutom förlängde med en dag extra. Vistelsen alltså, inte ett eldrivet fordon) utan cyklat, promenerat, badat, solat, grillat, käkat käkat käkat o druckit kanske ändå mer. Tack familjen för en fantastisk vecka =)

Vi kör bildbomb:


 Betänk att vi åkte till Öland söndagen efter midsommar. För en gångs skull är jag glad att ständigt vara kärringen mot strömmen. Det var mötande bilar o bilkö över hela bron o upp till Borgholm, säkert sisådär 3 timmars väntan minst för folk att ta sig över bron medan vi bara blåste på.

Här inne häckade jag en hel del under veckan. 

På måndagen firade vi denne gosse på sin födelsedag. Galet god grillbuffe´ intogs.

Zack är avundsjuk på denne vovve för att inte han lyckats ta körkort än o kan fräsa omkring så här...

Leya uppträdde i Bödde-show

Här bodde vi. Tror jag. Eller i närheten...

Drinkglaset som jag ska ta patent på är ständigt med!

På Böda finns det inga solnedgångar. Men det är fint ändå

O ibland bara måste man köra på dresscode. Bara för att man kan


En svensk tiger.
(det absolut galnaste denna vecka var att när vi var på Kanarieöarna i februari var det en aktivitetsledare där som Leya fullkomligt dyrkade o där jag tror vi alla lipade när det var dags att ta avsked. O vem jobbar som aktivitetsledare på Böda upptäcker vi samma dag vi kommer dit? Jo Beasås!!!! (Beatrice) Stor lycka!!! O lycka till nu Beasås med din kommande musikalutbildning, vi lär väl fortsätta att stalka dig ;)


Vill också framföra ett tack till Zack som bitit sönder min favorithatt... O som tydligen även lärt sig komma åt "tutan" på husbilen. Jättekul. Verkligen

Fågeln Finn gjorde oss sällskap när det vankades mat.

Hittade även ett hundbad. O la la. Observera att det är ingen i hela havet som badar för övrigt. Förstår det. 14,5 grader. Yehaa. Det gäller att hålla sig vaken


I fucking love you. Tyyyp


Selfi från en trampbil


Fin Vovve

 Inte lika fin Vovve. O jag hoppas vid min Gud att öronen som inte riktigt kan bestämma sig åt vilket håll de ska vara, till slut inte bestämmer sig för att peka rakt ut.


Fast de här bilderna som följer på Kanin o Vovve är rätt underbara

Aldrig seriösa framför kameran

Som sagt

Men kul har de, de små liven... =)

Hemväg o knasigt moln


O redan på bron ser man att vädret "hemma i Sverige" inte riktigt håller samma mått som det gjort mestadels på Öland denna veckaLugn o ro på stranden...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar