fredag 29 januari 2016

Inga utsvävningar här inte


Här skulle jag kunna sväva iväg om att revyn Full Speta upptagit min tid det senaste halvåret, att spelperioden nu är över och att det blev något av en succé, att jag har fått ynnesten att jobba med så superhärliga människor, att nu är det full fart framåt igen med nya projekt o att sakta sakta återvänder livet lite.
Det sistnämnda märks inte minst på att jag kunnat se TV igen (något som då gått fetbort i några månader, har ju haft en massa goa människoratt titta på i stället) o då gör jag det med besked. Genom att följa Farmen. Wihoo. Det blir man ju verkligen smartare av. Men det är avkoppling, Robin kan man vila ögonen på o en o annan bitch kan man gnissla tänder åt, ta en chokladpralin till o förnumstigt tänka att "vilken tur att jag inte är sån".

Men nu är det ju lyckligtvis så att jag inte svävar iväg alls över just dessa grejor, 
jag nämner dem ju inte ens. 
Jag skulle ju bara kika in här för att se om bloggen fanns kvar o skriva en rad 
om att det gör jag också.
1 februari är riktlinjen på att då får det min själ vara bra. Då är det dags att ta tag i både det ena o det andra (mest det andra) o börja strukturera upp sitt liv igen.


Då kanske det även blir tätare uppdateringar här.Det här symboliserar mig till fullo senaste veckan: Fis-kläder, kakskål, TVhäng


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar