fredag 22 februari 2013

Cha Cha Bloggeeeeen!!!

Det är Pissie här. Det är ju det namnet jag går under när jag delger er mina bästa skönhets och modetips. Tänkte kalla mig för Kissie först men det var ju redan upptaget...
 
Idag ska vi alltså prata om mode och skönhet och jag tänkte beskriva för er hur jag har gått tillväga idag för att få till den look som gäller idag.
 
Dagens outfit:

 
Förstår att ni är oerhört nyfikna på denna kreation. Kan ju numera även stoltsera med att ha blivit sponsrad av "SE PÅ FAN - DEN HÄR TRASAN HITTADE JAG LÄNGST IN I GARDEROBEN" som jag är ytterst tacksam för att de har valt att låta mig bära upp och pryda deras kollektion.
 
Förutom underkläder som vi inte behöver gå in närmare på i detalj (Förutom de rosa strumporna som
"SE PÅ FAN - DEN HÄR TRASAN HITTADE JAG LÄNGST IN I GARDEROBEN" har bidragit med) så bär jag ett ett par löst sittande gråa byxor som jag vägrar slänga trots att de mest består av hål.
Över det bär jag en rödvitrutig skjorta som jag tyckte var hipp när jag köpte den för något år sedan men som nu snarare är happ.
O idag när det var gal(a)-premiär i hönshuset så svepte jag om mig den lila munkjacka som jag brukar ha när det är något releaseparty jag måste gå på någonstans mellan ladugården o boningshuset.
Bör nämna att dessa kläder inte har sponsrats av "SE PÅ FAN - DEN HÄR TRASAN HITTADE JAG LÄNGST IN I GARDEROBEN" utan i stället var det som låg närmast, förmodligen som en påföljd av att det redan använts...
 
 
Så över till min makeup:
Där är sömn A och O.
 
För att få till min makeup idag ska du därför se till att du lägger dig o somnar ca 23,30 kvällen innan dagen efter.
Se även till att du sedan får 20 minuters sömn innan natten övergår till att massera växtvärk och berätta sagor för en styck stackars dotter, resten av tiden som är kvar innan morgondimman tätnar.
2 timmars osammanhängande sömn kommer att ge dig precis den rätta looken.
Till det applicerar du en liten skvätt vatten för att vakna, en klick tandkräm för att inte skrämma iväg de i din omgivning (hönsen) samt ett par svarta glasögon. 
O givetvis har jag bara glasögon för syns skull.
Idag gick det av gammal vana, och jag kom på mig själv med att stå o kleta på mig mascara oxå i förhoppningen att jag kanske ska träffa någon människa.
O nu när misstaget redan är gjort får jag väl hoppas på at Jehovas Vitten kan komma förbi o stirra mig djupt in i ögonen en stund.
 
Ja, hoppas att ni alla kände er inspirerade av min outfit och tips idag - men kom ihåg - det går precis lika bra med selleri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar