tisdag 12 november 2013

Ska dä va ska dä va 100 %

O 100 % av dessa frågor är just besvarade så här kommer de sista 25:

76. Kan du åka skateboard? Det kan jag väl inte tänka mig. Men det börjar bli dags att börja lära sig inlines. Smygövade ju i Göteborg i somras men det är något som är preskriberat.

77. Nämn någon du beundrar och varför? Jennie Winquist. Alltså den kvinnan. Tänk att världens vackraste kvinna behärskar ungefär allting. Det ballaste som går i ett par skor. Eller barfota

78. Har du gröna fingrar? Nej dom är beigevita o sönderskurna efter allt PC-byggande

79. Har du svimmat någon gång? Nej. Inte än. Men jag har det faktiskt på min göra-lista. Troligtvis kommer det att ske i en bastu

80. När lärde du dig senast någonting nytt? I morse. Efter ett samtal till Skatteverket med den totalt mest humorbefriade människa jag haft att göra med. Men han lärde mig ett o annat. Mest ett. O det räckte

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Det har alltid varit känsligt för som betydligt yngre kom någon på att jag inte hade något smeknamn o att det då var extra kul att pika mig med "kärt barn har många namn" för att jag då trodde att jag var oälskad. Så när jag nu i senare år fått ett par smeknamn är dessa i princip heliga. Förutom Inga. Så bara lägg ner det.

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Va? Finns det ett liv utan jobb???! Jag skulle försöka få ordning på mitt liv. Det skulle ta ungefär ett år har jag redan räknat ut, så ja tack - var är pengarna?

83. Är du vidskeplig? Till viss del

84. Vilka är dina största svagheter? Jag ältar. Jag har svårt att släppa taget. O jag försöker finnas till för ungefär allt som rör sig vilket gör att det tar mycket egen energi o det händer att man blir utnyttjad. O så gillar jag choklad...

85. Vad händer till helgen? Rep. O rep. Kanske ska jag repa också. Jo just det, kanske ska jag på Balders också igen, trots att jag lovat mig själv att inte upprepa det. Men löften är väl till för att brytas.

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Nä, men jag hade kanske bett någon annan göra det.

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Försatt några berg o planerat duktigt

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Jag kan inte ändra på det som är gjort, jag kan inte spela något "vettigt" instrument o jag kan absolut inte göra köttbullar.

89. Vilken är din favoritrestaurang? Oj. Jenses Böfhus kanske. O Harrys i alla dess former är aldrig fel

90. Bada eller duscha? Bada. Lätt. Hatar att duscha. Det tar onödig tid

91. Är du bra på att laga mat? Egentligen är jag nog det om jag bara skulle ta mig tid. Men tyvärr lagar jag knappt mat längre. Men jag är en jäkel på att värma mat!

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Uniform var väl att ta i, men arbetskläder av olika slag. Uniform hade varit läckert! Ska prata med min chef om detta.

93. När och varför var du på sjukhus senast? Ett par månader sedan med Leyas ögon. Leya var med bör tilläggas

94. Vilket är ditt drömyrke? Ekonomiskt oberoende

95. Har du några piercings? Nope. Men ska tatuera mig så fort jag kommer ihåg att boka tid o innan det blir sommar. Igen...

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Befruktade?

97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Ja det kan ju ni fundera på

98. Vad gjorde du 8.00 i morse? Kikade på affischförslag för Jisses Amalia

99. Har du gråtit idag? Nej. Har nyss kommit på att jag inte kan gråta längre. Helskumt

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Börja jobba igen. Kanske skriva ett par texter eller sammanställa en massa till revyn.


1 kommentar: