tisdag 10 mars 2015

Bättre en back i Sälen än en säl i backen... (Typ jag)

Måndag 9 mars:

Solfan har lyst hela dan - underbar dag.
Gick ju bra igår så efter hotellfrukost (mums) så ut i backarna. Upp med E8an. O så ner.... Såååå hårt underlag idag så i princip isgata. Kombinationen höjdrädd livrädd nybörjarkärring med kontrollbehov går inte ihop med slalom. Jag förvandlades till den där bitchen jag nämnde igår. Sur o grinig o psykbryt. Kämpade på i några timmar men sen gick jag till lägenheten, psykbröt lite till o påbörjade bokläsning på balkongen.
Tämligen envis bestämde jag mig för att ge kvällsåket en chans. Upp i e8an igen. O så ner... Fy Fabian. Nu ska jag inte upp där mer. Surare än surare kämpade jag sedan på i lift o backe själv o försökte hitta formen i barnbacke.
Vi övergav skidorna o drog dock till en pulkabacke där jag färgade rumpan blå o grön med blåmärken i stället i kampen för att trilla av madrassen o åka på aktersnurran nerför isberget i stället.
Hem o äta Ben&Jerrys o ostbågar o glo på TV.

Även solen har sina fläckar. O korven den har två.
O jag är så glad att denna dag är över.


Kuriosa: jag har testat slalom vid tre veckotillfällen i mitt liv. Med början när jag var 39. Idag insåg jag att jag alltid haft pjäxorna fel. Vilket resulterat i köttsår o vansinnig smärta. Idag hajade jag läget. Så nu kan jag i alla fall bära pjäxor även om jag aldrig mer ska åka slalom :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar