tisdag 7 mars 2023

BW (before work)

 Det har gått någon vecka o det är dags för bokstaven B.

BW. Before work. Guds gåva till mänskligheten. Eller någons. O det tog över 50 år innan jag upptäckte den. O troligtvis har de flesta inte ens upptäckt den än.

Så här kommer ett tips från coachen. Before work.

After work har man ju hört talas om o gubevars faktiskt varit på med (om än alldeles för få gånger. Det kan iofs bero på att de senaste 15 åren har jag i princip jobbat ensam o på så galna tider så att en after work tenderar att bli en nattpatrull. O åren innan dess när man bodde i Stockholm o visst jobbade med kollegor som jobbade ihop samma tider hände det att man begav sig på AW någon gång. Varav vi de flesta gånger blev portade på de ställen vi bevistade... O det mina vänner, var INTE mitt fel. Inte ens då.)

Över till BW.

Har ju nyligen avslutat en revy på turné. (för egen del som producent denna gång) Till den sista föreställningen i slutet av januari i Folkets Hus i Älmhult var vi några som i vanlig ordning trillade in ganska långt i förväg för att förbereda. Även folkets hus kvällsvärd var på plats o allas vår Tompa fick då den geniala idén att införskaffa sig något i baren. Som vi andra raskt  hängde på. Vi andra var vid det tillfället jag o Leya. Så där satt vi som de tre kockarna Bruse o umgicks.

Fler o fler från vår ensemble o stab släntrade in o delade gemenskapen o det blev en halvtimme med dryck eller inte dryck, prat o allsång.

Så himla spotant o enkelt. O alldeles, alldeles underbart. Allt går ju oftast i 120 (minst) med saker som ska förberedas, föreställning o rivning, så att sitta o umgås allihopa existerar inte. 

Det hela resulterade givetvis i att alla blev den där halvtimmen försenade o fick bråttom med sina sysslor sedan, men oj vad det var värt det.


Så mera BW till folket! Vilket inte alls behöver innehålla alkohol givetvis. Ska föreslå mina kollegor att vi dänger till med en BW ibland. Fast vi jobbar alla på olika tider o plaster o orter. Så det får väl bli via Teams det med.

Men vill någon annan ses live någon gång, någonstans på en BW, säg till - jag är på!





När två....


Blir tre....



Blir fler...



O så lite allsång på det...



Självaste Gun o Ingemar var också med på ett hörn i ordets rätta bemärkelse




Det här var för övrigt killarnas loge i Älmhult. Fint ska dä´ va. På denna ort behövde vi inte trängas med oljepannor o bastuaggregat i alla fall.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar